Nyheder
Om mig
Vinsmagninger
Rothschild
Kontakt
Favorit-Vine
Vin generelt

Det unikke...

Chart.dk

   

Vinsmagningsreferat                  

Dato:                                  9. april 2005 (Mortens Kro)

Deltagere:                          ISB, SB og SP                                                         

Årgang

Slot

Point

Bemærkninger

1992

Corton Charlemagne Louis Latour

95

 

1999

Puligney Montrachet 1. cru Clavoillon Lafleive

95

 

1991

Barberesco Gaja

93

 

2002

Chambolle-Musigney 1. cru Les Cros Roumier

93

 

1990

Ch. Pichon Lonqueville Baron

96

 

1991

Mondavi Reserve

98

 

1998

Ch. Cheval Blanc

96

 

1995

Ch. Mouton Rothschild

95

 

2000

Chateauneuf du Pape Charvin

95

 

2001

Pierre Usseglio deux Freres

100

 

Hertil nedenstående 7 retters menu – storslået

Forret 1: Tynde skiver af hjemmerøget tunfilet med bundt af dampede hvide og grønne asparges serveret med grillede kammuslinger og tomat-bonbon samt kørvel-vanilje-mousselinesauce.

Forret 2: Sprøde ”forårsruller” fyldt med jomfruhummer, frisk hummer og urter krydret med mild chili, serveret med sur/sød dip af langtidsbagte peberfrugter og tomat samt basilikum-salat med avokado.

Forret 3: Stegt Gråsten-unghanebryst krydret med timian, anrettet på saltet lårkød i sauce med friske ærter, gulerødder og asparges, serveret med persille-citron-puré.

Hovedret 1: Grillstegt Havbars-filet anrettet på lasagne af blomkål med muskatnød, serveret med med karry-abrikos-sky, rødløgsmarmelade og persille-østers -shot.

Hovedret 2: Nordjysk frilands-kalvemørbrad, gratineret med basilikum og pinjekerner, serveret på braiserede friske bønner med artiskokker og forårsløg, langtidsbagte tomater og kraftig kalveglace samt basilikum-mousselinesauce.

 Ost: Aftenens udvalg af håndlavede oste fra Danmark, Frankrig, Italien og Spanien, varierende i styrke og præsenteret fra ostevogn ved bordet. Vælg op til 6 forskellige.


Desserttallerken: Mazarintærte med syltede friske rabarber og friskrørt vanilje-iscreme.
Crème brulée med crème fraiche, lime og rabarber gratineret med rørsukker.
Rabarbertrifli i glas med cointreau og candy floss.

 

Flot – flot – flot – arrangement. Stor tak til giveren.

                                  

 

Dreisler
VinAvisen
WineSpectator
AmkaVinimport
Sigurd Müller
VinForum
VinSpecialisten
In Arcadia ego

 
  

Alle sprog